Special Clement

FONTAINEBLEAU – THE BOULDERING PROJECT

Periode


Week 35 23 August - 19 September 2020
Beschikbaar

Specificaties

Prijs:
€,-

For bookings and questions you can contact directly Clément
clemoun05@gmail.com
+33 6 77 1 29 65

Niveau

  • Dalen
  • Klimmen
  • Conditie

"Covid-Proof & social distancing". Het wordt een bijzondere zomer. De gidsen hebben nagedacht om met hun speciaal ontworpen bergsport-vakantie toch veilig en op een leuke manier de bergen in trekken.
Een aantal gebieden in de Alpen zijn dunbevolkt, en de gids weet precies waar ze de drongen mensen kunnen vermijden. Eigenlijk zijn deze massieven de meest ideale plekken om juist nu veilig je vakantie te kunnen houden. Even je hoofd leegmaken, actief en avontuurlijk bezig zijn.

Je kunt de gids direct benaderen. Ook als je zelf een idee hebt kun je je favoriete gids vrijblijvend contacteren. En natuurlijk kun je ook op het PowderGuides bureau met je vragen terecht. Wij blijven bereikbaar**

Fontainebleau

Only an hour, south of Paris, is one of the best places in the world for rock climbing.

The huge primitive forest is the home of thousands of sandstone bouders, created in an ocean 35 millions years ago. There you will find boulders of all shapes and sizes and of a consistently perfect and unique rock formation.

The forest itself is a beautiful wilderness.
Every outing is an opportunity for exploration.
Some people spend their whole life discovering its neverending secrets.
People who love the mountains will be sure to find the same emotional intensity here.

This unique playground is place of freedom ; with something for everyone, for every mood and feeling.
Climbing there is an opportunity for individual expression to solve and climb a problem created by nature ; like a skier finding fresh tracks in the snow....

To climb there all you need is some chalk and a pair of rock climbing shoes.
This activity is open to everyone, perfect for family and friends.
Each day the atmosphere is different, the experience is unique and allows one to share in the magic of the
forest.

The accommodation options are vast with some beautiful cottage-style guest houses.

U bent verplicht in het bezit te zijn van een geldige verzekering voor het betreden van alpien terrein buiten de piste. Deze verzekering dient dekking te bieden bij alle niveau van lawinegevaar onder begeleiding van een gediplomeerde berggids. Let op: sommige verzekeringen dekken onvoldoende buiten de piste. Als u nog geen verzekering hebt afgesloten dan bent u deze verplicht voor deelname af te sluiten. Wij raden u de verzekering van de NKBV aan of een soortgelijke verzekering. Zodra u deze verzekering afsluit verzoeken wij u zo snel als mogelijk uw assuradeur, polisnummer en alarmcentrale telefoonnummer aan ons door te geven.

Vegetarisch

Type

Hoge kwaliteit

De maximale groepsgrootte is slechts zes personen per berggids.
In ruig geëxponeerd terrein nog kleiner. Zo blijft de veiligheid beter gewaarborgd en krijgt u meer kwaliteit, persoonlijke ruimte en aandacht.

Ervaring

PowderGuides bestaat uit een hecht team van UIAGM gecertificeerde berggidsen. Met duizenden uren expertise in het gebergte, blijven ze even nieuwsgierig naar onbekende toppen en zijn op de hoogte van de laatste internationale inzichten.

Multi-talig

De gidsen zijn alle multi-talig (FR/DE/EN) maar bij vragen over uw reis of in noodgevallen vanuit het thuisfront kunt u altijd terecht op het bureau in het Nederlands.

FAQ

Veel van uw vragen kunt u
hier online terugvinden op onze website. Heeft u toch nog geen concreet antwoord gevonden op uw vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren.